Menu

22.5.2024 – DOBROVOĽNÍCKE TVORIVÉ DIELNE, Banská Bystrica

22.5.2024 – DOBROVOĽNÍCKE TVORIVÉ DIELNE, Banská Bystrica Aj tento rok sme sa s radosťou zapojili do Týždňa dobrovoľníctva a pripravili sme pre dobrovoľníkov tradičné tvorivé dielne. Ich cieľom opäť bolo vytvoriť niečo užitočné pre zvieratká, ale tentokrát sme mali v pláne novú aktivitu – výrobu koberčekov z rifľových a úpletových pásov.
22.5.2024 – DOBROVOĽNÍCKE TVORIVÉ DIELNE, Banská Bystrica Na ich výrobu sme použili staršie, ale čisté rifle a tričká nastrihané na pásy, z ktorých sme pomocou kancelárskej spinky „tkali" koberčeky. Niektoré účastníčky siahli aj po osvedčenej technike – háčkovaní a tak sa nám spoločne podarilo vytvoriť niekoľko zaujímavých dielok.
22.5.2024 – DOBROVOĽNÍCKE TVORIVÉ DIELNE, Banská Bystrica
Keďže vytvorenie celého koberčeka si vyžadovalo viac času než sme mali v stredu 22.5.2024 k dispozícii, dohodli sme sa na ďalšom stretnutí v júni. Veríme, že to už koberčeky úspešne dokončíme, aby mohli priniesť radosť a aj pohodlie do života mačičiek v útulku.
22.5.2024 – DOBROVOĽNÍCKE TVORIVÉ DIELNE, Banská Bystrica
Veľmi pekne ďakujeme všetkým milým dobrovoľníčkam za výsledky ich nezišnej práce, aj za príjemnú atmosféru vytvorenú počas kreatívnej tvorby a tešíme sa na skoré stretnutie.
Hore